Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

IPL teknologi er et behandlingsgjennombrudd som kan rette et vidt spekter av godartede hudavvik, slik som problematisk ansiktshud, merker etter overdreven soling, fødselsmerker, uønsket hårvekst, små blodårer og andre detaljer. Den tilbyr en trygg løsning uten inngrep som kan tilpasses ditt individuelle problem og hudtype. Resultatet er overlegen kosmetisk tilfredsstillelse gjennom en ny prosess som kalles hudforyngelse.

Området som skal behandles påføres en kjølende gel, og du får mørke briller for å beskytte øynene mot det sterke lyset. Du kan føle et lite stikk, omtrent som en liten strikk som ryker. En bedøvende salve kan benyttes, men er skjelden nødvendig. Behandlinger gjennomføres som regel i en serie på 4-6 ganger for å gi maksimal virkning over lang tid, uten motvikende faktorer og for et perfekt resultat. Hver behandling tar omtrent tyve minutter.

Avhengig av hvor mange problemer du behandler, og hvor alvorlig hvert problem er, anbefaler vi en serie på fire til seks behandlinger. Du kan gå tilbake på jobb samme dag, og gjenoppta dine daglige gjøremål. Ved å dele opp programmet i forskjellige behandlinger får du en gradvis forbedring med lav risiko – og du får fordelen av å ikke være «sykemeldt», noe mange setter stor pris på.

Selv om det finnes noen lasere som behandlinger telangistastia og sprukne kapilærer, andre lasere som behandler godartede føflekker og andre som glatter ut ansiktshud, er det ingen teknologi som gir langtids forbedring av utseende og hudkvalitet slik om IPL behandling med hudforyngelse – helt uten å avbryte ditt dagligliv.

Merker etter solskadet hud:
IPL teknologi får huden til å fremstå glattere. etter en behandlingsserie, kan du se en merkbar reduksjon av uønsket pigmentering.
Samme behandling kan brukes effektivt på hele kroppen.

Godartede hudforandringer – ødelagte årer og kapilærer:
Ansiktet har et tett nettverk av blodårer og tynne hårrørsårer kalt kapilærer. Over tid ryker adskillige av dem å grunn av aldring, stress, soling og enkelte livsstilsfaktorer og fremkaller røde striper eller flekker i ansiktet. IPL behandling kan fjerne ødelagte årer og kailærer ved å ta bort alle spor etter disse.

Rødhet forårsaket av ødelagte kapilærer: 

Mange lider av ødelagte kapilærer og kronisk rødming. Både kvinner og menn kan behandles med IPL, og få behandlet uvirksomme blodkar.

Både tider og sorger her i livet, sammen med tidens gang får huden vår til å fremstå eldre. Sporene etter lysaldring og solskader er som regel mest tydelig i ansiktet og på kroppen. Selv om det finnes et utall behandlingsformer for å rette opp forskjellige hudskader, fra enkle kremer til omfattende kirurgi, har hudleger alltid lett etter løsninger med minimal risiko og kort «sykemelding». Mange konvensjonelle behandlingsalternativer kan bare ta seg av ett problem av gangen, mens de tilfører lengre helbredingstid, merkbare smerter og mulige bieffekter.

Hudforyngelse med IPL er en inngrepsfri behandling som behandler hudskader uten å røre overflaten, umiddelbart og uten «sykemelding». IPL kan trygt of effektivt behandle mange ansiktsproblemer samtidig, så som blant annet ødelagte kapilærer, godartede føflekker og aldringsflekker (solskapte fregner).