Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Exuviance™

Eksperterter på hudpleie.

Alle kan bruke Exuviance:
Exuciances produkter og behandlinger er utviklet for å støtte hudens naturlige eksfolieringsprosess, stimulere cellefornyelsen og gjenfukte i dybden. Resultatet er en hud som ser vakrere, yngre og sunnere ut. Exuviance-behandlinger, sammen med daglig bruk av Exuviance hudpleieprodukter, demper uregelmessigheter i huden som f.eks fine linjer og rynker, ujevn pigmentering og tørrhet. De reduserer også dennelsen av akne. Også problemfri hud har godt av regelmessige behandlinger som holder huden fin og motvirker aldringstegn og tørrhet. Exuviance-autoriserte forhandlere har spesialoppløring i Exuviances hudpleiesystem. De hjelper deg med å velge produkter og behanldinger som er tilpasset nettopp din hudtype.

De 4 grunntrinnene:

Gjennom å rengjøre, eksfoliere, gjenfukte og beskytte huden med effektive produkter holder du huden frisk og sunn, og utsetter hudens aldringstegn.

1. Rengjøring:
Du får en klarere og friskere hud ved å fjerne overskuddsfett og smuss som samles på huden i løpet av dagen. Bruk et såpefritt rengjøringsprodukt for ansiktet, tilpasset din hudtype. Rengjøre huden morgen og kveld.

2. Eksfoliering:
Ved å eksfoliere fjerner du døde hudceller, rengjør porene i dybden og minimerer på den måten både tørr hud og dannelse av akne og hudormer. Alle produktene fra Exuviance har en lett eksfolierende effekt. Behandle huden jevnlig på en hudpleieklinikk for å oppnå en mer intensiv effekt.

3. Gjenfukting og reparasjon:

Hudens naturlige fuktighetsinnhold reduseres ved opphold utendørs, i kaldt vær, ved soleksponering, etter dusj/bad og med alderen. Derfor er det viktig å gjenopprette hudens fuktighetsbalanse hver dag med en krem som ikke bare gjenfukter på overflaten og i kort tid. Kremer fra Excuviance oppfyller aller hudens behov.

4. Beskyttelse:

Den viktigste grunnen til rynker og aldring er soleksponering. En dagkrem med solfaktor beskytter huden mot skadelig stråling, pigmentflekker og for tidlig aldring.

Hva kan Exuviance gjøre for deg?

Du har ingen rynker eller andre problemer.
Det er viktig at du pleier huden for å forebygge hudens aldring. Med riktig hudpleie får huden spenst og bevarer sin ungdommelige glød lenger. Det er enklere å forebygge aldringstegn enn å fjerne dem. Jo tidligere du starter med Exuviance, desto lenger kan du beholde ditt ungdommelige utseende.

De første rynkene har vist seg.
Exuviance har vitenskaplig dokumentert at rynker og andre aldringstegn reduseres ved daglig bruk av Exuviances produkter. Jo lenger du har brukt produktene, desto bedre resultat oppnår du.

Du har ekstremt tørr og sensitiv hud.
Exuviances produkter er utviklet for å forbedre tørr og sensitiv hud med skånsomme og gjenoppbyggende ingredienser.

Du har akne og urenhud.

Exuviance minimerer akne, urenheter og fet hud. Vær oppmerksom på at det kan oppstå en negativ effekt den første tiden. Det skyldes at Exuviance ogå rengjør i dybden. Akne som du ellers ville ha fått i ukene fremover, bryter ut allerede den første uken. Etterpå vil imidlertid huden din bare bli bedre og bedre.

Om du har ujevn hudtone.

Pigmentflekker og overflatiske flekker for eksempel etter akne, jevnes ut med Exuviances hudpleieprodukter og klinikkbehandlinger.

Exuviance – vi passer på huden din!