Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

MeLine®

MeLine® er den første og eneste serien som har spesialisert seg på behandling av ujevn hudtone og mørke flekker. Seriens sortiment inkluderer produkter for ansikt og kropp, og tar hensyn til både lys og mørk hudtype. Kliniske studier viser at MeLine® kan redusere synlig ujevn hudfarge med opptil 90-95% i løpet av 60-90 dager.*

‍MeLine® er utviklet i Spania av INNOAESTHETICS Laboratories. Takket være samlet innsats fra deres forsknings- og utviklingsavdeling, samt medisinske avdeling, leverer de innovative og effektive produkter og behandlinger. Serien er særdeles fordelaktig for de som har sensitiv og reaktiv hud.

Huden din er unik...

…og den må behandles deretter.
Lysere hudtyper tåler både sterkere konsentrasjoner og et mer aggressivt behandlingsforløp enn mørkere hudtyper. Mørkere hudtyper har nemlig en større risiko for å utvikle mer pigmentering når huden utvikler inflammasjon. Dette har MeLine® tatt hensyn til.

Finn ut hvilken fototype din hud har først,  før du velger rett hudprogram fra Meline®. 
Spør oss gjerne om råd og veiledning for å finne riktig produkt til din hud!

PIGMENT-KONTROLL

ESSENSIELLE PRODUKTER

SPESIAL-PRODUKTER

BEHANDLINGER

For å oppnå optimale og raskere resultater, anbefaler vi å inkludere MeLine® klinikk-behandlinger inn i ditt behandlingsforløp i tillegg til produktene for hjemmebruk.

Det må utføres èn behandling i måneden over 2-3 måneder. Behandlingene utføres av sertifiserte sykepleiere og leger over hele landet. Den mest populære behandlingen er for ansikt, men det finnes også behandlinger øye- og de intime områdene. Behandlingen tar ca. 45 minutter og du opplever ingen ubehag eller smerte, kun en svak varmefølelse. Det er viktig at du beskytter huden godt de neste 4-7 dagene etter klinikk behandlingen. Kun fuktighetspleie og solbeskyttelse skal anvendes. Deretter opptar du bruken av de aktive produktene for videre behandling hjemme frem til neste behandling hos oss.

FØR / ETTER BEHANDLING

MeLine® gir både raske og effektive resultater. Du kan forvente  90-95% forbedring innen 60-90 dager, hvis du følger protokoll. Det innebærer 2-3 klinikkbehandlinger, samt produkter for hjemmebruk. Du må som minimum anvende MeLine® Night og Pigment Home Mask, samt solbeskyttelse. Når du har oppnådd ønsket resultat, må du fortsette å anvende hjemmeproduktene for å vedlikeholde resultatet, samt unngå tilbakefall. I tillegg til å få gode resultater på ujevn hudtone, vil produktene korrigere og forebygge andre aldringstegn, som fine linjer og rynker. Huden blir glattere, jevnere og får mer fylde. De med urenheter vil oppleve en forbedring, samt få en mindre fet hud.