Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Alkaline Wash er et meget allsidig produkt som finnes i Dannè Paramedical klinikker. Blir brukt innen reduksjon av hårvekst, inngrodde hår og hårsekkbetennelser. Reaktiv hud og problemhud generelt samt behandling av hyperpigmentering. Dette produktet ble utviklet tidlig på 80-tallet av biokjemikeren Dannè Montague-King og har siden da blitt benyttet av Dannè terapeuter over hele verden. De fine lyse hårene i ansiktet vokser tett sammen og kan være vanskelig å fjerne med elektrolyse. Disse fjernes og reduseres lett med Alkaline Wash.
I en større behandling kan større områder behandles, slik som ansikt, hake og hals.  Hos enkelte kan det også skje peeling av de tørre hudcellene som ligger på hudens overflate. Alkaline Wash er et utmerket valg i behandlingen av arr,pigmentflekker og kviser.

Hva er Alkaline Wash og hvordan fungerer den?
Alkaline Wash er et alkalisk pulver som blandes med en aktivator og påføres hår eller huden. Virketiden er 3-4 minutter. Alkaline mykner hårene, slik at de løsner. Avslutningsvis legges på en gel fra tang og tare som virker i 5-10 minutter.

Etter de første behandlingene kan man ikke merke nevneverdige forandringer i reduksjon av hårets gjenvekst. ved gjentatte behandlinger over tid vil man der i mot kunne merke reduksjon. Samt man blir hårfrie i kortere perioder. Dette er ikke en permanent hårreduksjon, men viser seg at det har sin plass innenfor hårreduksjon.

Om du ønsker mer informasjon rundt Alkaline eller har spørsmål rundt produktet, ta gjerne kontakt med oss.